Tarieven

Geniet van een veilige vakantie met je familie of vrienden. Onze vakantiewoning staat helemaal ter beschikking voor jullie, is mooi afgesloten en er zijn geen andere gasten. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een zalige vakantie in de Vlaamse Ardennen.

In de onderstaande tabel vindt u de prijzen per aantal personen en per periode:

Hoog- & Laagseizoen per dag
3 tot 5 personen (2 kamers) 250
6 tot 7 personen ( 3 kamers) 275
8 tot 12 personen (4 kamers) 325

 

 

Minimaal aantal nachten bij reservatie : 2

Bij elke reservering zitten bedlinnen en keukengerei in de prijs begrepen.

Andere formules , prijzen op maat of voor langdurige verblijven , kunnen opgevraagd worden via de Contactpagina of via info@vakantiewoningdekassei.be.

Inbegrepen in de prijs

Gratis parking in de garage, voor maximaal 3 wagens.
Er is eveneens een gratis openbare parking op 100m van de woning.

Vakantieverblijf voor maximum 12 personen, wifi, digitale tv en waterverbruik. U krijgt een starterspakket met keukenkruiden, koffie, thee, suiker, toiletpapier en keukenrol. Gas en elektriciteit zijn inbegrepen in de prijs. Het huis is volledig van jullie, er zijn geen andere huurders. De bedlinnen zijn inbegrepen in de prijs en worden na gebruik telkens professioneel gereinigd.

Niet inbegrepen in de prijs

Toeristenbelasting van 1€ pp/per nacht. Badhanddoeken zijn niet inbegrepen in de prijs.  Zijn op aanvraag wel verkrijgbaar mits meerprijs van 4 €/ persoon.

Klik op ‘Boek nu’ onder deze kalender voor uw verblijf. Rood: volboekt, Groen: vrij, Lichtgroen: optie genomen.

 

 

Extra info

Nadat wij u aanvraag ontvangen hebben maken wij een standaardovereenkomst en een voorschotfactuur van 50% op de woningprijs op.

Het restbedrag van de woningprijs dient betaald te worden, minstens 30 dagen voor aankomst. De waarborg wordt ook op dit moment betaald. Uiterlijk 14 dagen na uw vertrek wordt de waarborg teruggestort, verminderd met eventuele extra kosten waarvan u op voorhand wordt ingelicht.

Extra’s

  • Huur elektrische fiets : 30 € per persoon /dag
  • Huur elektrische mountainbike : 30 € per persoon / dag
  • Kamers voorzien van badhanddoeken : 4 € per persoon extra